Share this on

«Αγροδιατροφικό Επιχειρείν: Πώς υλοποιώ την ιδέα μου;»

«Αγροδιατροφικό Επιχειρείν: Πώς υλοποιώ την ιδέα μου;»
Added on 26/05/2015

Στη συνάντηση αυτή, θα συζητήσουμε τα βήματα για την ίδρυση και την εξέλιξη μιας αγροδιατροφικής επιχείρησης. Θα χρησιμοποιήσουμε ως υπόθεση εργασίας ένα έτοιμο επιχειρηματικό πλάνο (businessplan) που μας παραχώρησε ευγενικά το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Mάνατζερ Ελλάδος). Ο εξειδικευμένος εισηγητής μας Χρήστος Δ. Κατσάνος, Brand Strategist, με αφορμή το επιχειρηματικό πλάνο, θα φωτίσει διάφορες πλευρές της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα και θα εξηγήσει σε βάθος τη διαφορά μεταξύ των νέων επιχειρηματιών που ξεκινούν με την επιχειρηματική τους ιδέα και αυτών που ξεκινούν με τη δική τους επιχείρηση.

ΟΧρήστος Δ. Κατσάνος (@C_D_Katsanos) είναι βραβευμένος Brand Strategist/Total Greenhouse & Farm Management Consultant τηςεταιρίας Tropos Branding Co (www.tropos.gr ). Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βοηθήσει επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα να παράγουν καινοτόμα και branded προϊόντα. Ο χώρος δραστηριότητάς του είναι οι Βαλκανικές χώρες και οι χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Λάτρης της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media, έχει παρουσία σε πάνω από 20 πλατφόρμες.

Έχω την επιχειρηματική ιδέα για ένα προϊόν, λοιπόν. Τι κάνω; Ακολουθώ τον δρόμο των startups, αναζητώντας συνιδρυτές, κεφάλαια και πολύ γρήγορη ανάπτυξη για να ξεκινήσω και να προχωρήσω;  Ή ξεκινάω και προχωράω την επιχείρηση με τον κλασικό τρόπο και τους δικούς μου πόρους – bootstrapping; Ελάτε να το συζητήσουμε!

Η ομάδας μας Αγροτική Επιχειρηματικότητα - AgriEntrepreneurship προάγει και προωθεί την επιχειρηματικότητα στον αγροδιατροφικό τομέα και αγκαλιάζει τους παραγωγούς καθώς και όλους όσους συμμετέχουν στην αλυσίδα «από το χωράφι στο ράφι».

https://www.facebook.com/groups/AgriEntrepreneurship/

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
You can disable cookies by modifying the settings in your internet browser’s options.