Share this on

Βιολογική γεωργία και πιστοποίηση - Η αξία της πιστοποίησης στο μάρκετινγκ και την προώθηση προϊόντων ποιότητας

Βιολογική γεωργία και πιστοποίηση - Η αξία της πιστοποίησης στο μάρκετινγκ και την προώθηση προϊόντων ποιότητας
Added on 01/07/2015

Πολύ συχνά τα βιολογικά προϊόντα γίνονται αντικείμενο συζήτησης.  Είναι όντως βιολογικά; Πώς εφαρμόζει ένας παραγωγός τη βιολογική καλλιέργεια όταν τα διπλανά χωράφια είναι συμβατικά; Είναι όντως πιο ακριβά; Γιατί χρειάζεται κάποιος την πιστοποίηση; Είναι το ίδιο ο παραγωγός που παράγει βιολογικά με πιστοποίηση με τον παραγωγό που δεν χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα αλλά δεν έχει πιστοποίηση; Γιατί βιολογική γεωργία και όχι κάποιο άλλο σύστημα ποιότητας; Παίζει ρόλο στη διάθεση του προϊόντος η βιολογική πιστοποίηση; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον εισηγητή μας κ. Αλέξανδρο Παριανό, Γεωπόνο, Τεχνικό Σύμβουλο Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, Γενικό Διευθυντή και Υπεύθυνο Διαχείρισης Ποιότητας της GMCert. Η εκδήλωση θα γίνει στον φιλόξενο χώρο του South-East European Research Centre που είναι και υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Η εταιρία
GMCert Ο.Ε. http://www.gmcert.gr/ είναι αναγνωρισμένος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας.

Δραστηριοποιείται: (α) Στον έλεγχο των μονάδων παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων βιολογικής γεωργίας- κτηνοτροφίας. (β) Στην πιστοποίηση των παραγόμενων προϊόντων βιολογικής γεωργίας - κτηνοτροφίας. (γ) Στην βελτιστοποίηση του συστήματος ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας - κτηνοτροφίας με καθορισμό συγκεκριμένων προδιαγραφών. (δ) Στην έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της βιολογικής γεωργίας - κτηνοτροφίας. (ε) Στη δημιουργία έγκυρου, μοναδικού και κοινά αποδεκτού Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης και Σήματος Συμμόρφωσης.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι το South-East European Research Centre.

Η ομάδας μας Αγροτική Επιχειρηματικότητα - AgriEntrepreneurship προάγει και προωθεί την επιχειρηματικότητα στον αγροδιατροφικό τομέα και αγκαλιάζει τους παραγωγούς καθώς και όλους όσους συμμετέχουν στην αλυσίδα «από το χωράφι στο ράφι».
https://www.facebook.com/groups/AgriEntrepreneurship/

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
You can disable cookies by modifying the settings in your internet browser’s options.